VILABETRIU
Viatge a Benidorm del 29 d'octubre al 3 de novembre

Dilluns 29. Sortida del nostre poble – Benidorm

Sortida de bon matí direcció Reus, Castelló i València. Realitzant parades durant el trajecte. Dinar a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dimarts 30. Benidorm - Altea - Benidorm

Esmorzar. Sortida cap Altea un poble costaner i un dels mes bonics de la província d’Alacant. Dinar a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dimecres 31. Benidorm – Calp (visita guiada) – Benidorm

El municipi guarda vestigis del passat en el seu casc antic. El seu port pesquer presenta una imatge molt animada i, al costat d'ell, se succeeixen restaurants en els quals es pot degustar peix i marisc de la zona. Calp és una de les ciutats més indicades per fer turisme a la Comunitat Valenciana, ja que compta amb fantàstics racons i emblemàtics llocs com el penyal d'Ifac . Dinar a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dijous 01. Benidorm – Ruta Outlet de calçat i moda a Elx (Parc Empresarial) - Benidorm

Esmorzar i anirem de compres o nomes a passejar per la Ruta Outlet . Es un circuit de compres de productes d'alta qualitat i de les millors marques de calçat, de complements i de tèxtil. Prop de 30 comerços, creat per atendre compradors que trien adquirir productes de qualitat a preus sorprenents. Dinar a l’hotel. Sopar i dormir.

Divendres 02. Benidorm- Xàbia (visita guiada) - Benidorm

Esmorzar i anirem de compres o nomes a passejar per la Ruta Outlet . Esmorzar. I sortida cap a Xàbia que és un dels municipis amb més encant de la província d’Alacant. Xàbia encara avui conserva el seu peculiar traçat medieval, un entramat de carrers estrets esguitats de façanes blanques, portals arquejats, finestrals gòtics i enreixats de forja, tot rematat per la característica “pedra tosca” de la zona. Passejar pels seus carrers ens permet retrocedir a temps passats. Dinar a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dissabte 3 de novembre. Benidorm – arribada al nostre poble

Esmorzar i sortida cap el nostre poble. Dinar en ruta.


Preu per persona: 305,00€
Suplement individual: 20,00€

El preu inclòu:

VPensió completa a l’Hotel Helios*** Bufet

VAigua i vi als àpats + dinar de l’ultim dia

VExcursions

VGuies

VAssegurança de viatge
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×