MERAVELLES DE CROÀCIA I COSTA DE MONTENEGRO DE L'1 AL 8 D'OCTUBRE ofertes i promocions

1. ORIGEN-BARCELONA – SPLIT – TROGIR – COSTA DÀLMATA (KASTELA)

Trasllat a primera hora del matí a l’aeroport de Barcelona per emprendre un vol de línia regular amb la companyia Vueling que ens durà a Split, la ciutat més important de la costa dàlmata. Dinar i visita de Trogir, un dels pobles més bonics de Croàcia. Temps lliure i continuació fins a Kastela, entre Trogir i Split. Sopar i allotjament.

2. EL PARC NACIONAL DE KRKA I SPLIT

Esmorzar i sortida cap a Skradin, on es troba l’accés al Parc Nacional del Krka, un riu de només 73 km de curs, les aigües del qual cauen en cascades espectaculars. La primera part la farem en vaixell i passarem per un tram de congost. La resta la farem a peu seguint l’itinerari i gaudint dels diversos miradors que trobarem al llarg del recorregut. En acabar, tornarem cap a Split. Dinar i visita guiada d’aquesta important ciutat (la segona de Croàcia després de Zagreb, la capital del país). Temps lliure i tornada a l’hotel per sopar i descansar

3. KASTELA – TREBINJE - BUDVA

Esmorzar i sortida cap al sud del país. Creuarem una petita franja de Bòsnia i Herzegovina i arribarem a Trebinje, una petita i encantadora ciutat on dinarem. Visita guiada a peu pel seu centre històric, temps lliure i continuació cap a la frontera amb Montenegro i la costa tot passant per Herceg Novi fins arribar a Budva. Sopar i allotjament.

4. SVETI STEFAN I EL FIORD DE KOTOR

Esmorzar i sortida per Sveti Stefan, un petit i luxós poble costaner on farem un preciós passeig. Després anirem cap a Kotor i la seva badia, amb un paisatge espectacular que ens recordarà el dels fiords noruecs. Dinarem a Kotor, ciutat medieval murallada inclosa al patrimoni mundial de la UNESCO. Visita guiada, temps lliure i tornada a l’hotel per sopar i descansar

5. BUDVA – DUBROVNIK – RIVIERA DE MAKARSKA

Esmorzar i sortida per Dubrovnik, la «Perla de l’Adriàtic», la ciutat més bonica de Croàcia, tant per les seves construccions com pel seu emplaçament. Farem la visita guiada. Dinar, temps lliure i pujada en telefèric al turó Srd per gaudir d’unes vistes sensacionals de Dubrovnik i voltants. Continuació fins a la Riviera de Makarska, la part de la costa croata més famosa per les seves platges. Sopar i allotjament.

6. RIVIERA DE MAKARSKA – LLACS DE PLITVICE – OPATIJA

Esmorzar i sortida cap al nord del país, on ens espera la meravella natural més admirada del país: el Parc Nacional dels Llacs de Plitvice, un conjunt de 16 llacs enllaçats entre sí per 92 cascades i rierols en mig d’un paisatge boscós de faigs i pins. Abans, però, dinarem en ruta. Acabada la visita, seguirem cap a la península d’Ístria i arribarem a Opatija, l’anomenada «Niça austríaca» a l’època de l’imperi austrohongarès. Sopar i allotjament.

7. L’ÍSTRIA CROATA: PULA I ROVINJ

Després d’esmorzar, sortirem cap a Pula, a l’extrem sud de la península d’Ístria. Visita guiada En acabar seguirem fins a Roviny, el poble costaner més bonic d’Istria, on podrem veure ja una certa influència del seu passat venecià. Dinar, temps lliure i tornada a Opatja, on disposarem també d’una estona de temps lliure. Sopar i allotjament.

8. OPATIJA – ISTRIA ESLOVENA (PIRAN) – TRIESTE – VENÈCIA – ORIGEN

Esmorzar i sortida cap a Piran, la població més bonica de l’Istria eslovena, una població on podrem apreciar més clarament la influència veneciana en les seves construccions. Visita guiada, temps lliure i dinar. Continuació fins a la veïna Trieste. Visita guiada pel seu interessant centre històric, temps lliure i continuació fins a l’aeroport de Venècia per emprendre el vol de tornada a les nostres terres catalanes. En arribar a Barcelona, trasllat als nostres punts de sortida.

INCLOU

  • Hotels ****
  • Avió Barcelona- Split- Venècia-Barcelona
  • Autocar Vila Betriu i guia durant tot el viatge
  • Pensió completa menys sopar últim dia
  • Entrades i Guies locals
  • Assegurança de viatge
  • Assegurança cancel·lació opcional 50€

2175 €

preu per persona

320 €

suplement individual

Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correu viatges@vilabetriu.com

Pre-inscripció

veure totes les promocions