ALSÀCIA -Fantasia medieval- ofertes i promocions

Encaixonada entre la serralada dels Vosges i el Rhin, terra de pas i simbiosi entre la cultura germànica i francesa, l’atractiu d’Alsàcia és massa irresistible com per negar-se a somiar amb anar-hi, almenys una vegada a la vida, i recórrer alguns dels seus pobles, sortits d’un conte de fades.

16 JUNY: PUNT D’ORIGEN – NIMES – BEAUNE

Sortida del punt indicat en direcció a Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Arribada a Nimes i DINAR. Continuació cap a Valence, Lió i arribada a Beaune. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT

17 JUNY: BEAUNE - MULHOUSE

Visita amb guia de la localitat de Beaune. Pintoresca població del departament de Cotê d'Or, vila d'art i història, considerada com la capital del vi de la Borgonya. DINAR. A la tarda, prossecució cap a Mulhouse, recorregut per als vianants, on destaca la seva encantadora plaça de la reunió i el seu ajuntament del segle XVI. Arribada a l'hotel, acomodació, SOPAR I ALLOTJAMENT

18 JUNY: MULHOUSE – RIBEAUVILLÉ – RIQUEWIHR - CASTELL HAUT KOENIGSBOURG – MULHOUSE

Sortida cap a Ribeauvillé, en part envoltada per muralles. Caminar pels seus carrers és un plaer per als sentits. Continuació fins Riquewihr, un dels pobles amb més encant d'Alsàcia. A la tarda, sortida cap el castell de Haut-Koenigsbourg, un dels castells més bonics de França i veritable talaia.

19 JUNY: MULHOUSE – STRASBURG - MULHOUSE

Sortida cap a Strasburg, important centre de comunicacions, especialment fluvial, i actual capital Europea. Visita guiada. Centre històric de Strasburg, una illa al riu Ill declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco des de 1988. Aquí es troba la seva catedral, amb el seu famós rellotge astronòmic. DINAR GASTRONÒMIC A RESTAURANT TÍPIC A STRASBOURG. Per la tarda realitzarem una ruta en vaixell pel riu.

20 JUNY: MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – LIÓ

Sortida cap a Colmar, coneguda com la "Petita Venècia" per un dels seus barris més bonics que té les seves cases construïdes a la riba del riu, i el pintoresc barri dels adobers. A la tarda, sortida cap a Eguisheim, nomenada des de 2013 "la vila favorita de França". El que el fa especial i diferent és la seva estructura de ciutat emmurallada i rodona.

21 JUNY: LIÓ – LUNEL – PUNT D’ORIGEN ESMORZAR i SORTIDA

Sortida direcció direcció a Valence, Orange i arribada a Lunel. Dinar de comiat al restaurant. Després, retorn al punt d'origen per autopista i fi dels nostres serveis.

 

EL PREU INCLOU:

• Hotels ***

• PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia

• Aigua en dinars i sopars

• Guia Tècnic especialista en aquestes destinacions

• Totes les visites acompanyats del nostre guia o de guia local segons detall de l'itinerari • Taxes turístiques d'estada

 • Assegurança de viatge

EL PREU NO INCLOU:

• Tot tipus d'extres i res que no hagi estat especificat a l'itinerari

JUNY 2022 (6 DIES, 5 NITS)

Sortida del punt indicat (La Seu d'Urgell, Organyà, Oliana, Solsona i Manresa) en direcció a Girona i Figueres la destinació.

INCLOU

  • HOTELS***
  • DINARS
  • GUIA TÈCNIC
  • TAXES TURÍSTIQUES
  • ASSEGURANÇA DE VIATGE

895 €

preu per persona

185 €

suplement individual

Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correu viatges@vilabetriu.com

Pre-inscripció

veure totes les promocions