BRETANYA I NORMANDIA ofertes i promocions

Divendres 30/06/2023 punt d'orígen – MARMANDE– POITIERS

Sortida del nostre punt d’origen cap a terres franceses. Parada en ruta (esmorzar lliure), continuació cap a Toulouse, des d’on resseguirem la fèrtil vall de la Garona fins a AGEN, on ens aturarem a dinar. A la seva fi continuarem cap a la ciutat de Bordeus, creuarem la Gironda i en endinsarem a les terres del Poitou-Charentes fins a la ciutat de POITIERS. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dissabte 01/07/2023 POITIERS– VILLANDRY - TOURS– ROUEN

Esmorzar i sortida cap a la Vall del Loire, on es troba una important concentració de castells i palaus residencials que la UNESCO reconeix com a Patrimoni de la Humanitat. Arribada a VILLANDRY, on visitarem el castell i jardins renaixentistes de Villandry. A la seva fi continuarem cap a la ciutat de TOURS, on dinarem i tindrem temps per admirar la seva majestuosa catedral. Tot seguit continuarem el viatge cap Le Mans i a Alençon fins a ROUEN.

Diumenge 02/07/2023 ROUEN– ÉTRETAT – ROUEN

Després d’esmorzar, excursió a la Costa d’Alabastre. Visita de la població pesquera d’ÉTRETAT, on podrem admirar els seus incomparables penya-segats tals com el famós Ull de l’agulla o la Trompa d’elefant. Amb un trenet pujarem fins a la parta alta de la població per tal de poder gaudir de la perspectiva. Tornada a ROUEN. Dinar i visita amb guia local de la capital normanda en la que sobresurten espais com la seva majestuosa catedral, el seu entramat de carrers medievals, el Gran Rellotge, o la Plaça del Mercat Vell. Sopar i allotjament.

Dilluns 03/07/2023 ROUEN – PLATGES I LLOCS DEL DESEMBARCAMENT - ARROMANCHES– RENNES

Esmorzar i sortida cap a les platges de la Baixa Normandia. Durant el matí visitarem les Platges i llocs del Desembarcament del 6 de juny de 1944. Recordarem com les ofensives aliades aconseguiren fer recular les tropes nazis, iniciant-se així la Batalla de París i el final de la Segona Guerra Mundial. Visitarem la Punta d’Hoc, la Platja d’Omaha i el Cementiri nord-americà de Sant Llorenç. A migdia arribarem a ARROMANCHES, on es construí el port que va permetre la logística del post-desembarcament. Havent dinat visitarem el Museu del Desembarcament d’Arromanches i a la seva fi continuarem cap a RENNES . Sopar i allotjament a l’hotel.

Dimarts 04/07/2023 RENNES - DINAN - SAINT MALO - MONT SAINT-MICHEL – RENNES

Esmorzar i sortida cap a la Costa Esmeralda. Visita del casc històric de DINAN. A la seva fi continuació cap a la ciutat portuària de SAINT-MALO, ciutat de corsaris, pirates i navegants. Visita del seu casc històric. Dinar. A la seva fi ens dirigirem cap al MONT SAINT-MICHEL. Visita amb guia local del conjunt i de l’abadia romànico-gòtica, dedicada a l’arcàngel Miquel. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn a RENNES. Sopar i allotjament.

Dimecres 05/07/2023 RENNES– GUIMILIAU – COSTA DE GRANIT ROSA– RENNES

Esmorzar i excursió a les terres d’Armòrica, on la llegenda i la tradició arriben a marcar les costums locals. Arribada a GUIMILIAU on visitarem el seu conjunt parroquial, construït en roca granítica local seguint la tradició religiosa bretona. A la seva fi continuarem cap a la COSTA DE GRANIT ROSA. Dinar i passeig fins al far de Ploumanach, tot seguint un agradable passeig mentre observem cadascuna de les capricioses formes que la mar ha anat modelant en aquesta costa granítica de color rosa. Retorn a RENNES. Sopar i allotjament.

Dijous 06/07/2023 RENNES– VANNES – NANTES– Aeroport de NANTES - Aeroport de BARCELONA - punt d'origen

Havent esmorzat ens dirigirem cap a les terres bretones de Morbihan, o el “mar petit”. Visitarem la seva capital, la ciutat pesquera de VANNES, que conserva un agradable conjunt emmurallat . A migdia continuació cap a NANTES –capital històrica de Bretanya-. Dinar i visita amb guia local del seu casc històric en la que sobresurt la majestuosa catedral de Sant Pere i el castell dels ducs de Bretanya. A una hora prudencial ens dirigirem cap a l’aeroport de NANTES per agafar vol de Vueling a les 22.50h, arribada Barcelona 0.25h i trasllat amb bus cap al lloc d’origen.

INCLOU

  • • Autocar Vila Betriu
  • Autocar Vila Betriu
  • Vol Nantes- Barcelona amb Vueling
  • Guia acompanyant tot el viatge
  • Hotels 3 i 4 estrelles
  • Pensió complerta amb begudes incloses (aigua i vi)
  • Entrades i guies locals segons itinerari
  • Assegurança de viatge

1550 €

preu per persona

300 €

suplement individual

Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correu viatges@vilabetriu.com

Pre-inscripció

veure totes les promocions