Descobreix Holanda ofertes i promocions

del 26 de juny al 1 de juliol de 2019

DIMECRES 26. DE JUNY. SOLSONA - AMSTERDAM - UTRECH - AMERSFOORT

Sortida de Solsona a primera hora del matí, amb autocar, fins l’aeroport del Prat per agafar un vol cap a Amsterdam. Arribada i anirem cap Utrech, ciutat situada al centre dels Països Baixos. Utrech te un casc antic medieval, canals, monuments cristians i una respectada universidat. El emblemàtic campanar Domtoren, del segle XIV, es troba davant la catedral gòtica de San Martín, en la cèntrica plaça de Domplein. Dinar. Per la tarda ens dirigirem cap a Amersfoort, arribada i temps lliure fins a l’hora de sopar i allotjament a l’hotel.

DIJOUS 27 DE JUNY. AMERSFOORT - AMSTERDAM - AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap a la famosa subhasta de flors d’Aalsmeer. Dedicarem la resta del dia a conèixer la ciutat d’Amsterdam. On destaquen els seus canals i el casc antic un dels mes extensos i mes ben conservats d’Europa. Al vespre retorn cap a Amersfoort. Sopar i allotjament.

DIIVENDRES 28 DE JUNY. AMERSFOORT - ALKAMAAR - MARKEN - VOLENDAM - AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap a Alkamaar poble famós per el seu mercat del formatge. Després visitarem els pobles pesquers de Volendam, on hi dinarem i Market que són coneguts per les seves pintoresques cases de fusta i per els antics vaixells, pesquers, del seus ports. També la granja de Formatge de Jacobs Hoeve. Després retorn cap a l’hotel.

DISSABTE 29 JUNY. AMERSFOORT - DELFT - LA HAYA - AMERSFOORT

Esmorzar. Sortida cap a La Haya, que es troba a la costa del mar del Nord. La Haya té la seu del govern i del Tribunal Internacional de Justícia. Dinar. Per la tarda visita de la ciutat, entre canals i amb molt encant, de Delft. Visitar Delft es visitar la típica ciutat holandesa. Retorn cap a l’hotel, sopar i allotjament.

DIUMENGE 30 JUNY. AMERSFOORT - ELS POBLETS DE l’NTIC ZUIDERZEE I FLEVOLAND - EL GRAN DIC - AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap el poble pesquer d’Urk, que es un poble molt antic i amb una historia i cultura única. Després anirem cap una de les ciutats mes petites de Holanda Sloten(Frisia). Al centre de la ciutat hi podrem veure un moli de vent(De KaaI). També visitarem el “Gran Dic” obra mestra de l’enginyeria dels anys 30. El Dic te mes de 30 Km de llargada i fou construït per recuperar terra al mar i per defensar el Nord d’Holanda de les inundacions del Mar del Nord. Dinar. Per la tarda Medembilk i Hoorn Retorn a l’hotel.

DILLUNS 01 JUL. AMERSFOORT - ZAANSE SHANS - LEIDEN - AMSTERDAM - BARCELONA - SOLSONA

Esmorzar. Sortida cap el poble dels molins de vent, Zaanse Shans. Seguidament visitarem la ciutat, universitària des de el segle XVI, de Leiden,. Després ubicada a les afores de Ámsterdam. En el seu dia la ciutat, va ser un important port de comerç del mar del Nord i esta rodejada per una muralla defensiva. Actualment, encara conserva el seu caràcter medieval amb els seus carrers llambordes. Dinar i cap a les cinc de la tarda sortida des de l’aeroport d’Amsterdam cap Barcelona. Arribada i trasllat cap a Solsona i fi d’un viatge del que estem segurs guardareu un gran record.

INCLOU

  • Trajecte d’anada i tornada amb avió + autocar
  • Assegurança de viatge
  • Allotjament hotel **** amb Pensió Completa
  • Guia acompanyant tot el viatge
  • Entrades i visites amb guia

1.390 €

preu per persona

180 €

suplement individual

Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correu viatges@vilabetriu.com

Pre-inscripció

Aquest viatge ja ha passat

veure totes les promocions