Galicia ofertes i promocions

del 28 de setembre al 04 d’Octubre

Dia 28 de Setembre. Lloc d’origen - Vigo - Pontevedra- Sanxenxo

Sortida de la nostra ciutat direcció a l’aeroport de Barcelona per agafar un vol a les 07.20h cap a Vigo, arribada a les 09.10h, tot seguit anirem cap a Pontevedra on farem una visita de la ciutat, continuarem cap a Grove on realitzarem un creuer per la ria de Arousa amb degustació incluida. Arribada a l’hotel, dinar. Tarda visita de Combarro i Poio. Sopar i allotjament hotel.

Dia 29 de Setembre. Sanxenxo - Vigo - Cambados - Sanxenxo

Esmorzar. Sortida cap a Vigo, visita guiada de la ciutat, Temps lliure. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda, visita de Cambados, cuna del vi Albariño, retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dia 30 de Setembre. Sanxenxo - Santiago - Sanxenxo

Esmorzar, sortida cap a Santiago, capital de Galicia, visita guiada de la ciutat,casc àntic, catedral, la tomba de l’apòstol, dinar hotel. Tarda anirem a la ciutat turística de Sanxenxo, temps lliure. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dia 01 d’Octubre. Sanxenxo - Braga - Santa Tecla - Sanxenxo

Esmorzar, ens dirigirem cap a Braga ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat, visita i temps lliure, dinar. Tarda visitarem el Monte de Santa Tecla, mirador on es divisa la desembocadura del riu Miño. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dia 02 d’Octubre. Sanxenxo - Coruña - Illa de la Toja - Sanxenxo

Esmorzar, sortida cap a la Coruña, visita guiada de la ciutat, dinar. Tarda vista de l’illa de la Toja, Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dia 03 d’Octubre. Sanxenxo - Lugo - Astorga - León

Esmorzar, Sortida cap a Lugo on farem una visita peatonal del casc àntic, continuarem cap a Astorga ,breu parada . Arribarem a Leon, sopar i allotjament.

Dia 04 d’Octubre. León - Burgos -Castejón - Lloc d’origen

Esmorzar. Iniciarem el viatge de retorn, farem una breu parada a Burgos, dinar a Castejon i continuació fins al lloc d’origen.

INCLOU

  • Hotel ***/****
  • Pensió completa
  • Guia i entrades
  • Mariscada
  • Assegurança viatge

760 €

preu per persona

120 €

suplement individual

Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correu viatges@vilabetriu.com

Pre-inscripció

Aquest viatge ja ha passat

veure totes les promocions